Μεζονέτες στη Λευκάδα

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ: Περιοχή ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ στον όρμο ΔΡΕΠΑΝΟΥ, κυριολεκτικά στο σημείο που σκάει το κύμα.

ΠΡΟΣΒΑΣΗ: Σε απόσταση περίπου 4 ωρών από την Αθήνα με αυτοκίνητο και περίπου 1.30’ από την Πάτρα.

ΚΤΙΡΙΑ: Τρεις μοντέρνας σχεδίασης και πολυτελούς κατασκευής μεζονέτες μία 131m2, μία 105m2 και μία 65m2.

ΔΙΑΡΡΥΘΜΙΣΗ:
Μεζονέτα δύο ορόφων, 131m2: Ανεξάρτητο ισόγειο, με ανεξάρτητη είσοδο με δύο υπνοδωμάτια, μπάνιο και ενιαίο σαλόνι - κουζίνα. Στον πρώτο όροφο υπάρχει κουζίνα, σαλόνι με τζάκι και πρόσβαση σε μια μεγάλη βεράντα και μπάνιο. Στον δεύτερο όροφο υπάρχουν δύο υπνοδωμάτια, ένα μπάνιο και μια μεγάλη βεράντα. Το κτίριο διαθέτει κλιματισμό σε όλους τους χώρους αλλά και αποθήκη.

Μεζονέτα δύο ορόφων, 105m2: Ανεξάρτητο ισόγειο, με ανεξάρτητη είσοδο με, μπάνιο και ενιαίο σαλόνι - κουζίνα. Στον πρώτο όροφο υπάρχει κουζίνα, σαλόνι με τζάκι και πρόσβαση σε μια μεγάλη βεράντα και μπάνιο. Στον δεύτερο όροφο υπάρχουν δύο υπνοδωμάτια, ένα μπάνιο και μια μεγάλη βεράντα. Το κτίριο διαθέτει κλιματισμό σε όλους τους χώρους αλλά και δύο αποθήκες.

Μεζονέτα δύο ορόφων, 65m2:Στον πρώτο όροφο υπάρχει κουζίνα, σαλόνι με τζάκι και πρόσβαση σε μια μεγάλη βεράντα και μπάνιο. Στον δεύτερο όροφο υπάρχουν δύο υπνοδωμάτια, ένα μπάνιο και μια μεγάλη βεράντα. Το κτίριο διαθέτει κλιματισμό σε όλους τους χώρους αλλά και μία αποθήκη.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ: Όλα τα εξωτερικά κουφώματα είναι αλουμινίου, με διπλά τζάμια και σίτες. . Επίσης όλα τα πατώματα είναι καλυμμένα με κεραμικά πλακάκια.

Επιστροφή