Μεζονέτες στη λίμνη Βουλιαγμένη στο Λουτράκι Κορινθίας

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ: Στη Λίμνη ΒΟΥΛΙΑΓΜΈΝΗ στο ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ, μια περιοχή μοναδικού φυσικού κάλλους με απεριόριστη θέα σε όλο τον Κορινθιακό Κόλπο.

ΠΡΟΣΒΑΣΗ: Σε απόσταση περίπου 55΄ από την Αθήνα με αυτοκίνητο.

ΚΤΙΡΙΑ: Πέντε μοντέρνας σχεδίασης βίλες (4 των 145m2 και μία των 242m2), με 1500m2 γης η κάθε μία, δημιουργούν ένα ανεξάρτητο συγκρότημα, ιδανικές για μια όμορφη απόδραση από την Αθήνα.

ΔΙΑΡΡΥΘΜΙΣΗ:Κάθε βίλα των 145m2 θα έχει δύο υπνοδωμάτια και ένα μπάνιο στο ημιυπόγειο. Στο ισόγειο θα βρίσκονται η κουζίνα, μεγάλο σαλόνι και τραπεζαρία, που θα έχουν πρόσβαση σε μια τεράστια βεράντα και θέα όλο τον Κορινθιακό κόλπο. Στον πρώτο όροφο, που θα είναι κατασκευασμένος από ξύλο, θα υπάρχει μια μεγάλη κρεβατοκάμαρα και ένα μπάνιο. Η μεγάλη βίλα των 242m2, έχει την ίδια διαμόρφωση, με μεγαλύτερους χώρους, αλλά και μια βεράντα που περιβάλλει το κτίριο, προσφέροντας θέα 360ο, τόσο προς τον Κορινθιακό κόλπο όσο και προς την Λίμνη.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ: : Όλα τα εξωτερικά κουφώματα θα είναι αλουμινίου, με διπλά θερμομονωτικά τζάμια και σίτες. Το κτίριο θα έχει κεντρική θέρμανση και χώρο parking. Η κατασκευή θα είναι τύπου μονομπλοκ με τοίχους πάχους 25cm, ενισχυμένους με δομικό σίδηρο αλλά και μόνωση μέσα και έξω, προσφέροντας ιδιαίτερα αντισεισμικά χαρακτηριστικά αλλά και συμβάλλοντας κατά πολύ στην εξοικονόμηση ενέργειας.

Επιστροφή